فرآیند تصفیه (تصفیه) روغن نباتی از سه مرحله اصلی تشکیل شده است: خنثی سازی، سفید کردن، بو زدایی. نتیجه محصولی بدون طعم، رنگ و بوی مشخص است. پس از باز کردن یک بطری روغن زیتون و عدم احساس عطر و طعم طبیعی زیتون، به کیفیت روغن خریداری شده فکر کنید.
متأسفانه، روغنهای زیتون ارزان قیمت قفسههای سوپرمارکتهای ما اغلب مخلوطی از روغنهای تصفیه شده و تصفیه نشده هستند. بنابراین، هنگام انتخاب روغن زیتون، مهم است که به یاد داشته باشید.
روغن با کیفیت بالا نمی تواند ارزان باشد. یکی از دلایل این امر زمان لازم برای برداشت زیتون است. برداشت آنها در زمستان و معمولاً با دست انجام می شود. یک درخت حدود 8 کیلوگرم زیتون تولید می کند و برای تولید 1 لیتر روغن به 5 کیلوگرم زیتون نیاز است.
بهترین روغن زیتون چیست؟بهترین روغن زیتون، روغن زیتون 5 لیتری kirsal است. این روغن زیتون تصفیه نشده است که تحت هیچ گونه عملیات حرارتی قرار نگرفته است و بنابراین حداکثر مواد مفید را در خود حفظ کرده است.
اصولاً قبل از بطری کردن، روغن فیلتر می شود، اما روغن فیلتر نشده ارزش بیشتری دارد. شاخص اصلی کیفیت روغن زیتون است. چنین روغنی به دلیل محتوای کم اسیدهای چرب غیراشباع عملاً اکسید نمی شود.
بنابراین، دوستداران یک رژیم غذایی سالم می توانند با خیال راحت از آن برای تهیه انواع غذاها – گرم، سرخ کردن، سرخ کردن – استفاده کنند و در عین حال از عطر طبیعی دلپذیری لذت ببرند که بدون آن تصور غذاهای سالم مدیترانه ای غیرممکن است.
روغن زیتون در زیبایی از زمان های قدیم، روغن زیتون به طور گسترده ای در زیبایی شناسی استفاده می شده است. برای حفظ و حفظ زیبایی و جوانی، زنان یونان باستان به طور مرتب از ماسک های مبتنی بر روغن زیتون استفاده می کردند.
امروزه لوازم آرایشی مبتنی بر روغن زیتون فرابکر بسیار محبوب هستند. بخشی از انواع کرم ها، ماسک ها، شامپوها، صابون ها است. اولین چیزی که باید به آن توجه کنید علائم اضافی است. برچسب نباید حاوی کلمات مخلوط یا مخلوط باشد.