کرانچی پنیری چی توز باعث افزایش قند خون می شود

کرانچی پنیری چی توز گاهی اوقات برای توصیف ویژگی‌هایی که دیگران توصیف می‌کنند به‌عنوان «ترد» استفاده می‌شود و برخی از محققان این اصطلاحات را قابل تعویض می‌دانند.

تردی و ترد بودن یک همبستگی قوی توسط بسیاری از محققان پیدا شده است، اگرچه برخی دیگر پیشنهاد می کنند که آنها به پارامترهای مختلفی اشاره می کنند.

از ویژگی crispy در طول آزمایش پنل حسی دانه‌های ذرت استفاده نکردند زیرا احساس کردند که مفهوم حسی منحصر به فردی را منعکس نمی‌کند.

تردی و تردی به طور سنتی با نیروی مکانیکی مورد نیاز برای فشرده کردن مواد غذایی تا زمانی که به قطعات کوچک شکسته شود مرتبط است، اما این به سهولت شکستگی یا شکنندگی ساختار مربوط به شکستگی است.

همچنین، جنبه‌های شنیدنی برای تردی و تردی وجود دارد که نشان می‌دهد آنها به دلیل ترکیبی از خروجی صوتی و صلبیت سازه یا استحکام مکانیکی آن هستند.

داده های صوتی و مکانیکی به دلیل ماهیت ناهمگون ساختار مواد غذایی در معرض تغییرات زیادی هستند.علاوه بر این، تغییرات با زمان و محیط هنگام توصیف غذاهای ترد که مکانیسم شکست پیچیده تری نسبت به غذاهای ترد دارند (تغییر شکل مکرر و رویدادهای شکستگی بعدی) مهم هستند.

هدف این مقاله ارائه تعاریف تجربی از تردی و تردی در یک پیوستار است که ممکن است هنگام توصیف بافت غذا مورد استفاده قرار گیرد.

این تعاریف ممکن است به عنوان نقطه شروع با ایجاد تنظیمات مربوط به تفاوت های فرهنگی، شرایط آزمون و ویژگی های حالت یک ساختار مورد استفاده قرار گیرد.ریسپ از کلمه لاتین crispus به معنای فر شده گرفته شده است.

این صفت در انگلیسی قرن چهاردهم به معنای «چروکیده» یا «موج دار» بود و در قرن شانزدهم این معنی به «شکننده اما سخت یا محکم» تغییر یافت.

تعاریف فرهنگ لغت تردی عبارتند از: «سفت، خشک، و شکننده، به خصوص به نحوی که دلپذیر در نظر گرفته می‌شود». شکننده؛» و «به راحتی خرد می‌شود، شکننده، به‌طور مطلوب محکم و ترد است».