علاوه بر این، کوسانو، اوریهارا، تسوکاموتو، شیبانو، کوسکون، گوونچ و اردوراک نیز ساختارهای جدید شش آمینو اسید را جدا و تعیین کردند که عبارتند از موروسیمیک اسید A، موروسیمیک اسید B، اسید موروسیمیک C، اسید موروسیمیک D، موروسیمیک. اسید E و اسید موروسیمیک F با استفاده از داده های طیف سنجی.
توت سفید تازه 1401 دارای خواص بیشمار است.
اپی گالوکاتچین جدا شده، اپی گالوکاتچین گالات، گالوکاتچین، گالوکاتچین گالات، ایزورهمنتین گلوکورونید، ایزورهمنتین هگزوسید، ایزورهمنتین هگزوسیل هگزوسید، کامپفرول گلوکورونید، کامپفرول هگزوسید، کامپفرول هگزوسید، کامپفرول هگزوسید، کامپفرول هگزوسید، کامپفرول هگزوسید، کامپفرول هگزوبرن موری.
کوئرستین گلوکورونید، کورستین هگزوزید، کورستین هگزوسیل هگزوزید، کوئرسترین از میوه های توت نیز با استفاده از سیستم اولترا HPLC (UHPLC) همراه با یک طیف سنج جرمی با وضوح بالا جداسازی شدند .
علاوه بر این، نویسندگان همچنین وجود سیانیدین گالویل هگزوساید، سیانیدین هگزوسید، سیانیدین هگزوسیل هگزوسید، سیانیدین پنتوزید، سیانیدین رامنوسیل هگزوسید، دلفینیدین استیل هگزوسید، دلفینیدین هگزوساید، دلفینیدین رامنوسیدین هگزوسیدین هگزوسید، دلفینیدین رامنوسیدین هگزوسیدین هگزوسید، دلفینیدین رامنوسیدین هگزوسیدین هگزوسید، دلفینیدین رامنوسیدین هگزوسیدین هگزوساید را گزارش کردند.
کین و همکاران سیانیدین 3-O-گلوکوزید، سیانیدین 3-O-روتینوزید، پلارگونیدین 3-O-گلوکوزید و پلارگونیدین 3-O-روتینوزید را با اشعه فرابنفش قابل مشاهده از میوه های توت کشت شده در شانشی، چین با استفاده از طیف سنجی UV-Visible، HPLC، جدا کرد.
آشکارساز آمپرومتریک پالسی و تشدید مغناطیسی هسته ای پروتون. دو و همکاران سیانیدین 3-O-β-d-گالاکتوپیرانوزید، سیانیدین 3-O-β-d-گلوکوپیرانوزید و سیانیدین 7-O-β-d-گلوکوپیرانوزید را از میوه های توت خریداری شده از فروشگاه های محلی در هانگژو، چین جدا کرد.
علاوه بر این، نویسندگان سیانیدین 3-O-(6′′-O-α-رامنوپیرانوزیل-β-d-گالاکتوپیرانوسید) و سیانیدین 3-O- را نیز جدا کردند. -d- از میوه های توت. در حالی که ممون و همکاران.
اسید گالیک، پروتوکاتچوئیک اسید، پروتوکاتچوئیک آلدهید، اسید p-هیدروکسی بنزوئیک، اسید وانیلیک، اسید کلروژنیک، اسید سیرینگیک، سرنگ آلدئید و اسید m-کوماریک را از میوه های توت کشت شده در پاکستان جدا کرد.
مطالعه ای توسط پنگ و همکاران. هشت ترکیب اصلی را شناسایی کردند که عبارتند از: گالیک اسید، اسید کلروژنیک، اسید پروتوکاتچوئیک، روتین، کافئیک اسید، 3-کافئویل کوینیک اسید، 4-کافئویل کوینیک اسید و کوئرستی.