لوبیا چیتی خشک در آمریکای شمالی و جنوبی بسیار محبوب است، می توان لوبیا خشک را در بسته های درزگیر هوا برای استفاده طولانی مدت یا لوبیا کنسرو شده را برای استفاده فوری تا کوتاه مدت از سوپر مارکت ها و جوراب شلواری خریداری کرد.
لوبیا خشک می تواند تا چند ماه خوب بماند. در مکان های خشک و خنک، دور از نور مستقیم خورشید، رطوبت و رطوبت بیش از حد نگهداری شود.
لوبیاهای تازه و نارس را نیز می توان به روشی مشابه لوبیا سبز ذخیره و استفاده کرد.
روش های تهیه و سرو
لوبیا چیتی یکی از مورد علاقه ترین لوبیاهای خشک در ایالات متحده، مکزیک و برزیل اعطای نمایندگی است.
پخت و پز اغلب نیاز به خیساندن در آب سرد به مدت 5-8 ساعت دارد.
پینتو نسبت به سایر انواع لوبیا خشک زمان بیشتری برای پختن دارد. همچنین می توان آن ها را به مدت 1 ساعت بجوشانید یا بعد از خیساندن به مدت 35 دقیقه با فشار بپزید.
خیساندن و جوشاندن نیز به از بین بردن ترکیبات ضد تغذیه و کاهش نفخ کمک می کند.
در اینجا نکاتی در مورد خدمات ارائه شده است:
لوبیا چیتی اغلب در غذاهای ایالات جنوبی، به ویژه غذاهای تکس-مکس استفاده می شود.
خمیر لوبیا سرخ شده یک مکزیک کلاسیک است.
n دیپ لوبیا چیتی سرخ شده، در بوریتو و تورتیلا مدل لباس مجلسی حریر شیشه ای سرو می شود.
لوبیا همچنین در دستور العمل های لوبیا پخته استفاده می شود، به روشی شبیه به لوبیا دریایی.
لوبیا چیتی آب پز نیز در سالاد لوبیا، سوپ های خوشمزه و خورش ها مخلوط با سایر گیاهان مکمل، ادویه ها و سبزیجات استفاده می شود.
در برزیل، لوبیا چیتی (Feijao carioca) معمولاً با سوسیسهای گوشتی و سبزیجات پخته میشود و با برنج مصرف میشود.
دستور پخت کاسوله (کاسرول) کلاسیک اسپانیایی و فرانسوی از زمان پخت لوبیا چیتی با بیکن و مرغ استفاده می کند.
فریولس چارروس دستور لوبیا چیتی مکزیکی سنتی با بیکن و فلفل چیلی است.
در هند، لوبیا را می توان جایگزین لوبیا قرمز قرمز و زغال اخته در دستور غذای راجما چاوال (لوبیا-برنج) کرد.
- منابع:
- تبلیغات: