از رب گوجه زشک برای تقویت هوش کودکان استفاده کنید

هنگام تهیه پاستا با گوشت و غذاهای دریایی از رب گوجه زشک استفاده کنید. برای دوستداران غذاهای اولیه، گوجه فرنگی در افزودن رنگ، طعم اصلی و البته عطری فراموش نشدنی ایفای نقش می کند که اشتها را بیدار می کند.

رب گوجه فرنگی ایرانی محصولی همه کاره است که می توان در تمام طول سال از آن استفاده کرد و به تمام غذاهای مدرن اضافه کرد.گوجه فرنگی تازه باغی محصول شماره 1 سفره مصرف کنندگان در فصل طبیعی سبزیجات است.

در زمستان، با رب گوجه فرنگی از پایه جابجا می شود – یک محصول جهانی، یک نجات دهنده برای هر مهماندار و تولید کننده آب میوه و سس. اما قبل از رسیدن به میز مصرف کننده، این کنسانتره قرمز روشن انرژی خورشیدی و نیروی حیات بخش طبیعت، مسیر دشوار و جذاب فناوری بازیافت را طی می کند.

گوجه فرنگی سینور کجا زندگی می کند؟ در تابستان، خوشمزه ترین گوجه فرنگی ها در مزارع در زمین باز می رسند. و در زمستان، مزارع گلخانه ای کمک می کنند. سودآوری گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای کم است.

بنابراین با استفاده از فن‌آوری‌های کشاورزی فشرده، مبارزه برای برداشت وجود دارد، کشت سایر سبزیجات کل دوره تقویم را پوشش می‌دهد. هر دو به تیم های قوی از کشاورزان، کشاورزان، متخصصان آبیاری و البته متخصصان بازاریابی نیاز دارند.

به هر حال، گوجه فرنگی یک محصول فاسد شدنی است، یا قراردادهای بلندمدت با پردازنده ها لازم است یا باید امکانات فرآوری خود را داشته باشند. گوجه‌فرنگی‌هایی که از کامیون‌ها به پردازنده می‌رسند در سینی‌ها مخزن‌های دریافتی با مقدار زیادی آب تخلیه می‌شوند.

آب کافی برای شناور بودن گوجه‌فرنگی‌ها و خفه نشدن آنها در امتداد نوار نقاله به سمت میزهای مرتب‌سازی وجود دارد. آن ها آسیب میوه منتفی است. شستشو و مرتب سازی می تواند دستی یا خودکار باشد.

گوجه فرنگی ها از زمین شسته می شوند، بقایای گیاهی مرتبط، میوه های نارس و کوچک رد می شوند. شستشو توجه زیادی دارد، می تواند چهار بار باشد. کیفیت، درجه (هزینه) و ماندگاری رب گوجه فرنگی آینده به این بستگی دارد.